«Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Μπάσα»

«Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Μπάσα»

Ο Αλβανός Βουλνέτ Μπάσα, αναμένεται τον επόμενο μήνα στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Ο χαφ της Βίσλα Κρακοβίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ, σκοπεύει να ταξιδέψει στην Αθήνα μετά τις 20 Ιουλίου, για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους «πράσινους» και την ολοκλήρωση της μεταγραφή τους.

Η πολωνική «Ekstraklasa» ξεκινάει από το προσεχές Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή της 28ης αγωνιστικής. Απομένουν συνολικά τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής περιόδου (30 αγωνιστικές) κι εν συνεχεία θα αρχίσουν αμέσως τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ.

Αμέσως μετά, αφού ολοκληρώσει κι επίσημα τις υποχρεώσεις του με τον σύλλογο της Κρακοβίας, ο Μπάσα αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα, έχοντας -πιθανότατα- μαζί του και το έγγραφο της Βίσλα που πιστοποιεί πως δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του κι ως εκ τούτου θα είναι ελεύθερος για να συνεχίσει όπου επιθυμεί την καριέρα του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News