Πρόβλημα στα ταμεία της ΠΑΕ, περιμένουν τον Αλαφούζο

Οικονομικός «χάρτης» της νέας χρονιάς: έσοδα, διακανονισμοί, χρέος

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας και χρηματική ενίσχυση από τον Γιάννη Αλαφούζο είναι πολύ σημαντική για να μην υπάρξει ο κίνδυνος νέων προσφυγών.

Όπως αναφέρει η «Sportday», για ακόμη μια φορά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας, με τα ταμεία στην ουσία να είναι… άδεια.

Οι οικονομικές υποχρεώσεις τρέχουν για τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι μόνο οι πιθανές προκαταβολές που θα χρειαστούν για το κλείσιμο μελλοντικών μεταγραφών που υπάρχουν στα σκαριά.

Το μεγαλύτερο θέμα είναι οι δόσεις των διακανονισμών αλλά και του μισθού των παικτών για τον μήνα Μάιο, οι οποίες πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα με καταληκτική ημερομηνία τις 15 Ιουλίου, για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο νέων προσφυγών.

Άπαντες περιμένουν, σε μια περίοδο… νεκρή από έσοδα, για τις οικονομικές «ενέσεις» του Γιάννη Αλαφούζου μέσω της ΑΜΚ που «τρέχει» τη δεδομένη στιγμή

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News