«Σονόρα για Παναθηναϊκό και Άρη»

«Σονόρα για Παναθηναϊκό και Άρη»

Ο Άλαν Σονόρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Τουρκία, απασχολεί ακόμη τον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Μπορεί το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου να έχει κλείσει εδώ και μερικές μέρες, ωστόσο οι μεταγραφές για το χειμερινό διάστημα δεν έχουν ολοκληρωθεί εντελώς, καθώς οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές μπορούν να υπογράψουν ακόμη σε όποια ομάδα θελήσουν και φυσικά έρθουν σε συμφωνία.

Ένας ποδοσφαιριστής που αποτελεί τέτοια περίπτωση είναι κι ο Άλαν Σονόρα. Ο Αμερικανοαργεντινός είναι 24 ετών κι αγωνίζεται ως 8αρι (box to box). Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν έχει ομάδα διότι έμεινε ελεύθερος από την Ιντεπεντίεντε όπου κι αγωνιζόταν.

Από εκεί και πέρα η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη είναι στα 4 εκ ευρώ, ενώ αξίζει ν’ αναφερθεί ότι είναι και διεθνής πλέον με τις ΗΠΑ. Σίγουρα μιλάμε για έναν εξαιρετικό παίκτη, ο οποίος διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, ενώ παράλληλα μπορεί να παίξει και στον άξονα σαν δεκάρι.

Ουσιαστικά είναι ένας ποδοσφαιριστής που λύνει τα χέρια του προπονητή του σε πολλές θέσεις και μπορεί να δώσει ποιότητα στην ομάδα. Σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι και το γεγονός ότι έχει μάνατζερ τον αδερφό του Εμιλιάνο Ινσούα, Μαξιμιλιάνο, ο οποίος έχει παίξει στο παρελθόν στους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Οι ομάδες που κοιτάζουν αυτή τη στιγμή τον Σονόρα είναι δύο από την Τουρκία όπου το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει στις 8/2, ενώ υπάρχει και το πλεονέκτημα ότι ο παίκτης είναι ελεύθερος. Έπειτα τα ρεπορτάζ από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει απασχολήσει και δύο ελληνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τους Παναθηναϊκό κι Άρη, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν ρίξει τα ραντάρ τους προς τον 24χρονο μέσο που έως τώρα δεν έχει κάποια συμφωνία με σύλλογο. Τέλος, να αναφέρουμε ότι δεν είναι απίθανο ο Σονόρα να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS κι ουσιαστικά να μείνει στην πατρίδα του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News