Σκόρπισε χαμόγελα ο Βιγιαφάνιες

Σκόρπισε χαμόγελα ο Βιγιαφάνιες

Σε μια χρονική στιγμή που ο κλοιός έχει σφίξει και τα βαθμολογικά περιθώρια του Παναθηναϊκού έχουν στενέψει, ο Λούκας Βιγιαφάνιες εμφανίστηκε πολύ ορεξάτος στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε στη Λαμία, σκορπώντας χαμόγελα.

Αν και μπήκε κάπως μαγκωμένος χάνοντας τα πρώτα κοντρόλ πρόλαβε να εκτελέσει υπέροχα ένα κόρνερ προς το κεφάλι του Μαουρίτσιο (απέκρουσε ωραίο ο γκολκίπερ) και να εκτελέσει δις με καλές προϋποθέσεις, αν σκόραρε θα ήταν ιδανικό επιστρέφοντας στην αποστολή έπειτα από 2 χρόνια και 9 μήνες.

Ο Βιγιαφάνιες ξεκίνησε να μπαίνει από τις 21 Σεπτεμβρίου σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης αλλά χωρίς υψηλές εντάσεις , ο προπονητής του είπε ότι ήθελε να τον ρίξει σταδιακά σε ρυθμό αγώνων, μιλάμε για την ακριβότερη μεταγραφή του καλοκαιριού και τον παίκτη που μαζί με τους Μπουζούκη, Αγιούμπ μπορούν να συνδέσουν το κέντρο με την επίθεση αν και οι μεγαλύτερες προσδοκίες συγκεντρώνονται στο πρόσωπο του Αργεντινού.

Ο τελευταίος παρότι ήταν 2.5 χρόνια μακριά από το κλαμπ συμπεριλήφθηκε στην τριάδα των αρχηγών (μαζί με Κουρμπέλη, Διούδη), στον Παναθηναϊκό εκτιμούν ότι έπρεπε εξαρχής να πάρει πάνω του ευθύνες ενώ πιστεύουν ότι είναι πρόσωπο που ασκεί θετική επιρροή στα αποδυτήρια, όντας αγαπητός τόσο σε Έλληνες όσο και σε αλλοδαπούς συμπαίκτες.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News