Σκόραρε για να... συνέλθει!

Σκόραρε για να... συνέλθει!

Το χρειαζόταν το γκολ ο Κίκο Μακέντα μετά το… άχαστο του Φαλήρου και το βρήκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Το χρειαζόταν το γκολ ο Κίκο Μακέντα μετά το… άχαστο του Φαλήρου και το βρήκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Φανερά ο πρώτος σκόρερ του κλαμπ την τελευταία διετία δεν είναι καλά ψυχολογικά, ίσως φταίει το γεγονός ότι δεν τον βολεύει η συνύπαρξη με τον Καρλίτος (με τον οποίο δεν έχουν συνεργαστεί…μισή φορά κι ας παίζουν δίδυμο συνέχεια) , ξέχωρα ότι ακούει κράξιμο ακόμα κι όταν σκοράρει: ο επιθετικός του Τριφυλλιού αντιλήφθηκε τη δυσαρέσκεια του κόσμου – αν κι είχε εξηγήσει προηγουμένως για ποιο λόγο το έκανε – και έγινε δέκτης αρκετών – κυρίως – διαδικτυακών παραπόνων για τον τρόπο που πανηγύρισε ισοφαρίζοντας στο τελευταίο δευτερόλεπτο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Βάλτε τα όλα αυτά στο καζάνι και θα καταλάβετε για ποιο λόγο ο Μακέντα είναι άλλος άνθρωπος το τελευταίο διάστημα.

Ο Ιταλός φορ έχει αγωνιστεί και στα δέκα παιχνίδια που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός, ερχόμενος μόνο στο ένα από τον πάγκο. Χειρότερο ξεκίνημα δεν έχει καταγράψει έχοντας σκοράρει 3 φορές.

Την πρώτη του χρονιά είχε 2 γκολ και 1 ασίστ σε 6 παιχνίδια, ενώ την δεύτερη 3 γκολ και 1 ασίστ σε 7 παιχνίδια. Πέρσι πάντως που πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν του στον Παναθηναϊκό, πήρε… φωτιά από την δέκατη αγωνιστική και μετά κι από τα τρία τέρματα έφτασε τα 14! Μακάρι το τέρμα κόντρα στους Αγρινιώτες να είναι προάγγελος των καλύτερων που έπονται, η ομάδα τον χρειάζεται τώρα που έρχονται τα ντέρμπι με ΑΕΚ,ΠΑΟΚ.

Είχε μεγάλη ανάγκη ένα γκολ ο ποδοσφαιριστής μετά το ντεφορμάρισμα των τελευταίων 40 ημερών και την τεράστια χαμένη ευκαιρία στο ντέρμπι του Φαλήρου, αλλά και την παρεξήγηση με τον προπονητή του στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο όπου η κάμερα τον έπιασε να …απασφαλίζει την ώρα που ο Ρουμάνος τον τράβηξε δίπλα του στον πάγκο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News