Σκληρή απάντηση Παναθηναϊκού: «Ανώνυμοι ασχοληθείτε με άλλες ομάδες»

Σκληρή απάντηση Παναθηναϊκού: «Ανώνυμοι ασχοληθείτε με άλλες ομάδες»

Με πολύ σκληρό τρόπο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πως ουδέποτε υπήρξε επεισόδιο πριν το παιχνίδι του Σαββάτου, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπουζούκη και ακόμη έναν παίκτη της ομάδας.

Οι πράσινοι αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «γράφτηκε ανώνυμα και πλέον αναπαράγεται σε sites ότι δήθεν ο Γιάννης Μπουζούκης και άλλος ένας ποδοσφαιριστης εκτός αποστολής έφυγαν από το… υποχρεωτικό φαγητό της ομάδας την παραμονή του αγώνα με τον Ατρόμητο και μάλιστα βρίζοντας.

Πρώτον κανείς δεν έβρισε κανένα. Βγήκε η αποστολή όπως πάντα και δεν συνέβη το παραμικρό. Και δεύτερον το φαγητό δεν είναι υποχρεωτικό για όσους είναι εκτός αποστολής. Γι αυτό καθε παραμονή αγώνα πάνω από τους μίσους που μένουν εκτός αποστολής φεύγουν χωρίς να φάνε στο εστιατόριο του Γ. Καλαφάτης.

Καλούμε τους ανώνυμους να ασχοληθούν με άλλες ομάδες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News