«Σκέψεις για το μάνατζμεντ της ΠΑΕ»

Αλαφούζος: "Ο Γιαννακόπουλος θέλει να διαλύσει κάθε προσπάθεια ανάκαμψης του Παναθηναϊκού"

Εναν χρόνο μετά την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Γιάννη Αλαφούζο για την ανάληψη του μάνατζμεντ της ΠΑΕ, το θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο.

Με αφορμή τις χθεσινές αποκαλύψεις του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ για έναν ενιαίο Παναθηναϊκό, η εφημερίδα Livesport αναφέρει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ακόμη στο μυαλό του το ίδιο σχέδιο.

Υπενθυμίζουμε πως πέρυσι αρχικά ο Αλαφούζος είχε συμφωνήσει στην πρόταση Γιαννακόπουλου, αλλά λίγες ώρες αργότερα έκανε πίσω, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε τους ακριβείς λόγους.

Ωστόσο, με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν, η σκέψη για νέα πρόταση περί του μάνατζμεντ της ΠΑΕ δεν έχει εγκαταλειφθεί από τον Γιαννακόπουλο.

Είναι σίγουρο πως θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News