Σημαντική υπογραφή στην Ευρωλίγκα - Πώς επηρεάζει οικονομικά τον Παναθηναϊκό

Σημαντική υπογραφή στην Ευρωλίγκα - Πώς επηρεάζει οικονομικά τον Παναθηναϊκό

Σημαντικές εξελίξεις στην Ευρωλίγκα, καθώς σήμερα υπεγράφη η πρώτη συλλογική σύμβαση ανάμεσα στην EuroLeague Basketball και την ELPA (Ένωση παικτών της EuroLeague)..

Μεταξύ των αποφάσεων που πάρθηκαν στο Δ.Σ. των μετόχων είναι η σύναψη συλλογικής σύμβασης τριετούς διάρκειας, όπως δηλαδή ισχύει εδώ και χρόνια στο ΝΒΑ.

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, τη στιγμή που τέθηκαν τα ελάχιστα στάνταρ που πρέπει να πληρούν οι ομάδες της EuroLeague στις εργασιακές σχέσεις τους με τους παίκτες.

Την ίδια στιγμή, αποφασίστηκε και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό: Το Δ.Σ των ομάδων-μετόχων ενέκρινε το νέο οικονομικό πλάνο διαμοιρασμού των εσόδων για την σεζόν 2021/22, βάζοντας έτσι τον Παναθηναϊκό από άλλη θέση, αναφορικά με τα έσοδα που θα έχει από την Ευρωλίγκα, κάτι που βεβαίως θα επηρεάσει κατά πολύ το μπάτζετ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News