Παναθηναϊκός: Θέλει τον Πρέκα προπονητή το Τριφύλλι!

Παναθηναϊκός: Θέλει τον Πρέκα προπονητή το Τριφύλλι!

Ο Παναθηναϊκός είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά το φιλικό διαζύγιο με την Ελένη Καπογιάννη, με τον Πέτρο Πρέκα να είναι ψηλά στη λίστα.

Οι ιθύνοντες των ανθρώπων του «τριφυλλιού» έχουν μπει ήδη στην επόμενη μέρα και μετά τα διαζύγιο με την Καπογιάννη τσεκάρουν όλες τις περιπτώσεις προπονητών για τον «πράσινο» πάγκο.

Πρώτος στη λίστα του Παναθηναϊκού είναι ο Πέτρος Πρέκας, ο οποίος είναι ο άμεσος συνεργάτης του Τζώρτζη Δικαιουλάκου στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, Σκίο. Ωστόσο οι δυσκολίες στην περίπτωση του είναι αρκετές.

Αρχικά το κασέ του Έλληνα τεχνικού έχει ανεβεί, όπως και η αξία του, μετά από 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο πλευρό του Δικαιουλάκου, ενός από τους καλύτερους προπονητές στην Euroleague Γυναικών.

Ακόμα ένα πρόβλημα είναι ότι ο Πρέκας είναι στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, η οποία έχει μπροστά της το επόμενο καλοκαίρι την τεράστια πρόκληση της διοργάνωσης και συμμετοχής στο Eurobasket, που θα γίνει στην Ελλάδα.

Έτσι χρειάζεται και η συγκατάθεση της ΕΟΚ για να είναι ταυτόχρονα ο Πρέκας τόσο στον πάγκο της Γαλανόλευκης, όσο και στου Παναθηναϊκού.

Το τρίτο και εξίσου σημαντικό εμπόδιο είναι το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού με την Σκίο, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να προβλέπει ακόμα έναν χρόνο παραμονής του Πρέκα στον πάγκο της ιταλικής ομάδας.

Στον Παναθηναϊκό έχουν ψηλά την περίπτωση του Έλληνα τεχνικού και επιχειρούν να βρεθεί λύση σε όλα τα παραπάνω θέματα ώστε να δώσουν τα ηνία σε έναν αναγνωρισμένο τεχνικό καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για ρίσκα μετά την αποχώρηση της Ελένης Καπογιάννη.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πρέκας έχει ήδη δύο θητείες στο «τριφύλλι», την πρώτη όντας στο τεχνικό επιτελείο των «πράσινων» από το 2011 ως το 2013, επιστρέφοντας στον Παναθηναϊκό ως πρώτος προπονητής την τριετία 2014-17.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News