"Η σεζόν για τον Παναθηναϊκό δεν είναι καλή"

"Η σεζόν για τον Παναθηναϊκό δεν είναι καλή"

Κακή χαρακτήρισε τη σεζόν για τον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι, μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Απόψε και οι δύο ομάδες έπαιξαν ένα ανοιχτό παιχνίδι. Δυστυχώς η ισοπαλία δεν είναι για εμάς ένα επιθυμητό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά.

[ads2]

Για τον ΠΑΟΚ: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και κυρίως στον προπονητή του. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, του αξίζουν συγχαρητήρια που στο ξεκίνημα του πέτυχε κάτι πολύ σημαντικό».

Για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού «Αυτή η σεζόν μας δίδαξε που κάναμε λάθη και πως πρέπει να βελτιωθούμε για να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Δε μιλώ μόνο για τις μεταγραφές, μιλάω συνολικά για τη σεζόν που για εμάς δεν ήταν πολύ καλή».

Για το πως κρίνει τη σεζόν κι αν έχει να πει κάτι για το σχεδιασμό της επόμενης: «Η σεζόν για τον Παναθηναϊκό δεν είναι καλή. Ήμασταν εκτός Ευρώπης, αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο και στα πλέι οφ δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τους οπαδούς μας. Πρόθεση μου και επιθυμία μου είναι να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Θα ήθελα να περιμένω να τελειώσει η επόμενη σεζόν για να κρίνω το ελληνικό πρωτάθλημα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News