Σεούλ: «Δεν έχουμε πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Βόμβα: «Τέλος ο Αντούνα - Κινείται για Σανγκ-Χο Να ο Παναθηναϊκός!»

Ο Σανγκ Χο Να ακούστηκε πως απασχολεί τον Παναθηναϊκό μετά το ναυάγιο της υπόθεσης του Ουριέλ Αντούνα, ωστόσο οι πράσινοι φαίνεται πως δεν ενδιαφέρονται για τον εξτρέμ από τη Νότια Κορέα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης παικτών, οι οποίοι θα του δώσουν ποιότητα, φρεσκάδα, νέες ιδέες και θα τον κάνουν πιο ανταγωνιστικό. Το Τριφύλλι μιλάει με ορισμένους ποδοσφαιριστές, ενώ δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που έχουν ακουστεί ότι απασχολούν το σύλλογο.

Μια εξ’ αυτών είναι κι εκείνη του Σανγκ Χο Να, ο οποίος αγωνίζεται στη Σεούλ. Ο 26χρονος εξτρέμ ακούστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ότι αποτελεί το plan b του Παναθηναϊκού, καθώς δεν περπάτησε η υπόθεση του Αντούνα. Θυμίζουμε ότι οι πράσινοι έχουν αποσυρθεί από τη διεκδικήση του Μεξικανού άσου.

Παρά τις πληροφορίες ωστόσο που υπήρχαν, ότι ο Νοτιοκορεάτης αποτελεί το plan b του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει. Συγκεκριμένα εκπρόσωπος της Σεούλ όπου αγωνίζεται ο Σανγκ Χο Να ανέφερε πως δεν υπάρχει πρόταση για εκείνον από κάποια ομάδα.

Από εκεί και πέρα αξίζει να αναφέρουμε πως για τον ποδοσφαιριστή έχει ασχοληθεί κι ο Ολυμπιακός. Μάλιστα ο Σανγκ Χο Να, ο οποίος επιθυμεί να παίξει στην Ευρώπη έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Χουάνγκ Ινμπόμ, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στους ερυθρόλευκους. Το γεγονός αυτό δεν αποκλείεται να λειτουργήσει καταλυτικά στην όλη υπόθεση.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως ο εκπρόσωπος της Σεούλ ανέφερε πως αν κάποια ομάδα κρούσει την πόρτα του συλλόγου για τον Σανγκ Χο Να, τότε η πρόταση που θα έρθει θα αξιολογηθεί, καθώς η Σεούλ δεν είναι αρνητική σε ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News