Σένκεφελντ: Η ατάκα για το νέο συμβόλαιο

Σένκεφελντ: Η ατάκα για το νέο συμβόλαιο

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ αναμένεται το επόμενο διάστημα να κληθεί για συζητήσεις προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σένκφελντ δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο με τους “πράσινους”, ωστόσο επιθυμία τόσο του ίδιου, όσο και του Παναθηναϊκού είναι να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, τουλάχιστον ως το 2023.

Ο Σένκφελντ έχει ήδη δώσει τη σχετική οδηγία στους εκπροσώπους του ενόψει των συζητήσεων με τους ανθρώπους του συλλόγου, όπως αναφέρει η “Sportday”. «Θέλω να μείνω για χρόνια στον Παναθηναϊκό», είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που έχει στείλει ο 28χρονος άσος.

Ο Ολλανδός αμυντικός, που λαμβάνει 180.000 ευρώ φέτος και του χρόνου έχει να λάβει 200.000 ευρώ, αναμένεται να δεχτεί πρόταση ανανέωσης από τον Τσάβι Ρόκα που θα τον δένει στο “τριφύλλι” τουλάχιστον ως το 2023.

Ο Ολλανδός μπακ ζητάει -σε πρώτη φάση- 350.000 ευρώ/χρόνο για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Απαιτήσεις λογικές, αφού είναι ο καλύτερος στόπερ της ομάδας και με τον ερχομό του Βελέθ δεν θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος της θέσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News