Σενάριο για τον Ιανουάριο: «Θα ασχοληθεί με τον Λημνιό ο Παναθηναϊκός»

Ελλάδα: Οβίδα Λημνιού και 3-0 την Κύπρο (vid)

Ο Παναθηναϊκός πήρε τους χαφ που ήθελε. Ψάχτηκε και για εξτρέμ. Έκανε την προσπάθειά του αλλά τελικά δεν απέκτησε κάποιον. Τον Ιανουάριο είναι πολύ πιθανό να πάρει.

Κάποιον για τον οποίο δε θα χρειαστεί ιδιαίτερο ψάξιμο, επειδή τον ξέρει καλά όπως κι όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι.

Όπως γράφει το Onsports ο λόγος γίνεται για τον Δημήτρη Λημνιό. Τον Έλληνα διεθνή που είναι σε διαδικασία αποθεραπείας απ’ το σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο (χιαστούς) στα ματς της Εθνικής τον περασμένο Ιούνιο. Για αυτόν θα είχε γίνει κίνηση αν δεν προέκυπτε το πρόβλημα. Μόλις με το καλό επανέλθει, ο Παναθηναϊκός όλα δείχνουν πως θα ασχοληθεί.

Δε θα παίζει μπάλα μόνος του όμως. Το καλοκαίρι για τον Λημνιό ήταν έτοιμος να κινηθεί και ο ΠΑΟΚ. Έχοντας και περισσότερες πιθανότητες μάλιστα, αλλά ήρθε ο τραυματισμός. Και οι Θεσσαλονικείς θα την κοιτάξουν την υπόθεση. Άλλωστε έχουν το πλεονέκτημα πως τον ξέρουν και τους ξέρει πολύ καλά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News