Σεϊταρίδης: «Παναθηναϊκός όπως... Ατλέτικο και Πόρτο - Ξεχώρισα τον Κώτσιρα»

Νέος διακανονισμός με Σεϊταρίδη

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μίλησε αποκλειστικά στο SDNA και αναφέρθηκε στην πορεία του φετινού Παναθηναϊκού, στο πόσο έχει προχωρήσει το πρότζεκτ Βοτανικός ενώ έκανε και το δικό του σχόλιο για τους 59 που προσπάθησαν να… μπλοκάρουν το έργο. Η καλή δουλειά που γίνεται στον ΟΠΑΝΔΑ και το τριφύλλι του Γιοβάνοβιτς που άφησε καλές εντυπώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στην αποκλειστική του συνέντευξη στο SDNA:

Ποσό σημαντικό είναι το πρότζεκτ Βοτανικός τόσο για την Αθήνα όσο και για τον Παναθηναϊκό; Σε ρωτάω μιας και πριν λίγες μέρες έπεσαν οι υπογραφές στις συμβάσεις.

«Όλο αυτό το πρότζεκτ θα αλλάξει τελείως την πόλη μας. Για την Αθήνα είναι ένα έργο σημαντικό τόσο για τον αθλητισμό όσο και για τον πολιτισμό. Ο Βοτανικός θα αναβαθμιστεί, καθώς πέρα από το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα δημιουργηθούν χώροι στους οποίους θα μπορούν οι Αθηναίοι να περπατούν, να αθλούνται και γενικότερα να περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους. Όσον αφορά για τον Παναθηναϊκό τώρα.

Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να έχει φτιάξει γήπεδο εδώ και χρόνια. Είναι μια ιστορία που απασχολεί εδώ και δεκαετίες. Τώρα παίρνει σάρκα και οστά, με την τωρινή κυβέρνηση, τον Δήμαρχο Μπακογιάννη και την περιφέρεια να παίζουν μείζονα ρόλο στην πραγματοποιήσή του. Η ομάδα θα ανέβει επίπεδο, θα εκσυγχρονιστεί.

Η Λεωφόρος είναι ένα γήπεδο ιστορικό, που και εγώ έχω δυνατές αναμνήσεις. Κακά τα ψέματα όλοι θα ήθελαν να φτιάξει εκεί η ομάδα το νέο της γήπεδο, αλλά στη ζωή τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε. Δυστυχώς για πρακτικούς λογούς εκεί δεν γίνεται. Το 2026 με βάση τα χρονοδιαγράμματα ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα γήπεδο αντάξιο της φανέλας και ιστορίας του. Το όνειρο των Παναθηναϊκών θα γίνει πραγματικότητα»

Υπάρχει ενδεχόμενο όμως να είναι ακόμα και νωρίτερα έτοιμο;

«Δεν το γνωρίζω αυτό. Πάντως σίγουρα όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς έχουν βάλει τα συγκεκριμένα χρονικά όρια έχοντας προβλέψει και τυχόν καθυστερήσεις. Η γραφειοκρατία αποτελεί μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα. Το έχω διαπιστώσει και εγώ εδώ που είμαι στον ΟΠΑΝΔΑ. Μπορεί δηλαδή να έχουν κατατεθεί όλα τα χαρτιά, να έχουν βρεθεί τα χρήματα και να υπάρξει μια καθυστέρηση λόγω κάποιων θεμάτων γραφειοκρατίας. Μακάρι να είναι έτοιμο ακόμα και νωρίτερα». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News