Scouting Report: Έλληνες κάτω των 23ων ετών

Scouting Report: Έλληνες κάτω των 23ων ετών

To newspao.gr σας παρουσιάζει μερικές περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών, κάτω των 23ων, που μένουν (ή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνουν) ελεύθεροι το φετινό καλοκαίρι. Παίκτες, οι οποίοι ταιριάζουν στην περιορισμό μεταγραφών που -εκτός απροόπτου- θα επιβληθεί στον Παναθηναϊκό.

Οπότε, αν δεν αναιρεθεί κάπως αυτή η ποινή, μερικές από τις περιπτώσεις είναι οι εξής:

Ταξιάρχης Φούντας: Ακόμα στα 22 του, ο νεαρός εξτρέμ παραμένει…ταλέντο. Ξεκίνησε με προσδοκίες την καριέρα του, ωστόσο δεν δικαίωσε. Φέτος τον απέκτησε η Σόνενχοφ στην Γ’ Γερμανίας και μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Έχει 16 συμμετοχές με 1 γκολ και 4 ασίστ.

Αχιλλέας Πούγγουρας: Στα 22 του, ο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ δόθηκε δανεικός στην Άρκα Γκντίνια (3 συμμετοχές) και αναμένεται να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Έχει συμβόλαιο ως το 2019 με τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος.

Μιχάλης Ηλιάδης: Αγωνίζεται στην Σαλερνιτάνα στην Β’ Ιταλίας και το συμβόλαιο του νεαρού κίπερ ολοκληρώνεται φέτος. Ωστόσο, υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο.

Δημήτρης Μαυρίας: Όπως διαβάσατε πρώτοι στο newspao.gr, o νεαρός εξτρέμ του Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στη λίστα των “πράσινων”. Μένει ελεύθερος φέτος και έχει 30 συμμετοχές με 6 γκολ και 4 ασίστ.

Κυριάκος Σαββίδης: Από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Ο 22χρονος χαφ, με γεμάτη σεζόν στον Πανιώνιο (35 συμμετοχές, 3 ασίστ), μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και δεν αποκλείεται να απασχολήσει το “τριφύλλι”.

Λευτέρης Αστράς: Ο 21 ετών τερματοφύλακας του Πανιωνίου βλέπει -και αυτός- το συμβόλαιό του να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Φέτος μέτρησε 3 συμμετοχές.

Μηνάς Χαλκιαδάκης: Ο 23χρονος εξτρέμ αγωνίζεται στον Κισσαμικό και μετράει 7 γκολ και 1 ασίστ σε 22 συμμετοχές στην Football League. Μένει, επίσης, ελεύθερος.

Γεράσιμος Παπαγγελής: Ο 20χρονος αριστερός μπακ της Καλλιθέας είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν φέτος στην Football League (29 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ) και έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο.

Γεώργιος Μουστακόπουλος: Ο ταλαντούχος αμυντικός χαφ της Παναχαϊκής έδειξε θετικά στοιχεία στις 23 φετινές του συμμετοχές στην Football League.

Aλέξανδρος Φιορέτος: Στα 23 του, υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών με την Γκαζ Μετάν της Ρουμανίας. Έχει έξι συμμετοχές φέτος και οψιόν για μονοετή ανανέωση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News