Ρεκόρ μεταλλίων στην πάλη

Απέλπιδα προσπάθεια στον Ερασιτέχνη

Εξαιρετική παρουσία είχε το τμήμα πάλης του ΠΑΟ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και μάλιστα πραγματοποίησε ρεκόρ σε μετάλλια και πόντους.

Τα δέκα μετάλλια και οι 93 βαθμοί συνέτριψε το προηγούμενο ρεκόρ της περασμένης περιόδου που ήταν επτά μετάλλια και 71 βαθμούς.

Από κει και πέρα εκτός από τα δέκα μετάλλια οι βαθμοί συμπληρώθηκαν από τους εξής παλαιστές : 5η θέση: Βρακάς Κωνσταντίνος (60κ.), Μιχάλης Κουτσουρίδης (60κ.), Χρήστος Κουτσουρίδης (77κ.), Δημήτρης Παπαδόπουλος (87κ.), Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος (97κ.) και Σωτήρης Παπάρας (130κ.).

Στο μεταξύ την έβδομη θέση κατέκτησαν οι Γιώργος Τζιόλας (87κ.), Κώστας Βουρδάνος (130κ.) ενώ 8ος ήταν ο Δήμος στα 97κ και ο Κοτανίδης στα 130κ.

Πέραν του Μπούκη (97κ.) και του Μαρμαρινού (130κ.) όλοι οι υπόλοιποι είχαν από μία τουλάχιστον νίκη.
Από τη λίστα συμμετοχής δεν πάλεψαν Δερματας στα 67κ. Θεωδωριδης στα 67κ. Κωστογλου στα 82κ. και Λαγός στα 97κ.

Από κει και πέρα ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και το τμήμα Πάλης ευχαριστούν όλους τους συνεργάτες, χορηγούς και φιλάθλους που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα του Συλλόγου στους Πανελλήνιους Αγώνες 2018

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 18χρονος πράσινος πρωταθλητής στα 55κ. Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν ο πιο μικρός πρωταθλητής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News