Ρεαλισμός, αντικειμενικότητα και... στήριξη για να βγει η σεζόν!

Ρεαλισμός, αντικειμενικότητα και... στήριξη για να βγει η σεζόν!

Ανησυχία προκάλεσε στον περίγυρο του Συλλόγου η αδυναμία πρόκρισης στον τελικό του Σούπερ Καπ, ακούστηκαν διάφορα για μπέρδεμα ρόλων και ντεφορμάρισμα του Γιώργου Βόβορα, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το κλαμπ διάγει μεταβατική σεζόν.

Άρα η πολιτική που θα ακολουθήσει καθ΄ όλη την διάρκεια της σεζόν δεν γίνεται να εξαρτάται από τα κέφια κανενός γκρινιάρη κι ανυπόμονου οπαδού. Θα πρέπει να είναι ΣΥΝΟΛΙΚΗ να υποστηρίζεται από ΠΑΝΤΟΥ καθώς στην αντίθετη περίπτωση θα οδηγήσει σε σίγουρη ρήξη με τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους αλλά και μεταξύ των ίδιων των παικτών, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στον ομαδικό αθλητισμό από το να φυτρώσει στα αποδυτήρια ο σπόρος της αμφιβολίας.

Τα πράγματα για το τριφύλλι είναι δύσκολα. Βλέποντας άλλωστε την εικόνα του παιχνιδιού με το Περιστέρι συνειδητοποιείς πως η ομάδα θα παρουσιαστεί μεν καλύτερη αλλά δεν έχει δα και τεράστια περιθώρια βελτίωσης όπως οι ομάδες που μπορούν να επενδύσουν περισσότερα χρήματα σε πιο έτοιμους και κλασάτους αθλητές.

Από τη στιγμή που φαίνεται πολύ πιθανό οποιοδήποτε τίτλο διεκδικήσει η ομάδα στο εσωτερικό θα είναι απέναντι στην ΑΕΚ, πρέπει να είναι ξεκάθαρο μέσα στο Σύλλογο το πως θα πετύχουν τους…γήινους στόχους κι όχι να διεκδικούν ανέφικτα πράγματα, όπως π.χ ευρωπαϊκές προκρίσεις.

Αναγκαστικά πρέπει να επικρατήσει ορθολογισμός, να καταλάβουν όλοι ότι το ταβάνι είναι συγκεκριμένο, να αποδεχθούν τη μοίρα τους, να πολεμήσουν στην Euroleague και να τα δώσουν όλα για το νταμπλ, οι τίτλοι την αξία τους δεν την χάνουν ποτέ, ειδικά όταν είσαι στα down σου.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News