Ράντονιτς: «Αυτό να μας προβληματίσει» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Ράντονιτς: «Αυτό να μας προβληματίσει» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς στην συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά

“Ήταν είκοσι λεπτά γεμάτα λάθη, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Η Ζάλγκιρις είχε 11 επιθετικά ριμπάουντ. Η εικόνα μας ήταν πολύ άσχημη. Μετά από αυτό παίξαμε ασύλληπτη άμυνα κι η επίθεσή μας παρουσιάστηκε στην καλύτερη κατάσταση της σεζόν. Ίσως μπορούμε να πούμε ότι είναι περίεργο πώς παίξαμε στο πρώτο και το δεύτερο μέρος. Είμαι όμως χαρούμενος γι αυτό.

Για είκοσι λεπτά είδαμε το team spirit, τη μαχητικότητα όλων. Η γλώσσα του σώματος όλων ήταν πολύ καλή. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι. Θα δούμε αύριο ποια είναι η κατάσταση με κάποιους παίκτες. Δεν πιστεύω πως ο Ματέους Πονίτκα θα είναι διαθέσιμος τις επόμενες ημέρες. Επίσης θα δούμε αύριο πώς είναι ο Νέιτ Γουόλτερς και ο Αρτούρας Γκουντάιτις, που έπαιξαν σήμερα.

Πρέπει να μας προβληματίσει η εικόνα του πρώτου μέρους. Αν παίζουμε όπως στο δεύτερο μέρος, θα έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Αλλάξαμε την προσέγγιση που είχαμε στην άμυνα. Παίκτες όπως ο Γιώργος Καλαϊτζάκης μάς έδωσαν μια έξτρα ώθηση και ενέργεια στο παρκέ. Χαίρομαι πολύ γι αυτό το αποτέλεσμα.

Αν μιλήσουμε για το δεύτερο μέρος, όλα είναι καθαρά. Φυσικά, πρέπει ακόμη να σκεφτώ τι έγινε στο πρώτο μέρος. Να μην το ξεχάσω”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News