Ραντεβού με την Ευρώπη - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Η αλλαγή του Σάρλια είχε... αιτία!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει καθοριστικό βήμα για την 3η θέση.

Στις 19:30 στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν νέο σημαντικό βήμα και ο Γιοβάνοβιτς σε ακόμη έναν «τελικό» θα στηριχτεί στην αμυντική λειτουργία που έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του για πέντε σερί αγώνες!

Το σύνολο του Σέρβου τεχνικού τρέχει αήττητο σερί 10 αγώνων στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν (7-3-0, 7/10 μηδέν παθητικό), με αποτέλεσμα να αποκτήσει το πάνω χέρι στην μάχη του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η ΑΕΚ πάλι δεν είναι σε καλό φεγγάρι, παρουσιάζει διαρκή σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και η εσωστρέφει καλά κρατεί στο στρατόπεδό της. 

Ο Σλοβένος διαιτητής Ματέι Γιουγκ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, επιλέχτηκε από την ΚΕΔ για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού. Για δεύτερη φορά στην Ελλάδα ο 41χρονος Σλοβένος διαιτητής, που ορίστηκε για το κυριακάτικο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Και η προηγούμενη επίσκεψή του πριν από δύο χρόνια ήταν στο ίδιο γήπεδο, καθώς είχε σφυρίξει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0 στις 26/1/20. 

Διαβάστε τι είπε ο Μπαρτ Σένκεφελντ μετά το ματς με τον Άρη.

«Στο α’ ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι και θαρρώ ότι η ομάδα έπαιζε καλά. Προς το τέλος του ημιχρόνου ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες, υπήρχε πίεση… Στο β’ ημίχρονο όντως, δεν παίξαμε καλά, και ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα που παίζει με 10 παίκτες, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να ξανασυμβεί.

Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Θα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πράγματι η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση, και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην χάσει αυτή την αυτοπεποίθηση.

Προετοιμαζόμαστε καλά για κάθε παιχνίδι, πρέπει να προστατεύσουμε αυτή την αυτοπεποίθηση, τη σιγουριά που έχει αποκτήσει η ομάδα. Εχω εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News