"Βόμβες" Καραγκούνη για τη Ριζούπολη!

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε για όλους και για όλα.

Η καριέρα του, ο Παναθηναϊκός, το παρελθόν, τα ευρωπαϊκά ματς, ο κομμένος χιαστός στη Βαρκελώνη, η Εθνική ομάδα, η Ριζούπολη και το μέλλον.

“Η ομάδα εκείνης της χρονιάς για εμένα ήταν από τις καλύτερες στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Στη Ριζούπολη ήταν όλα οργανωμένα για να γίνει ό, τι έγινε. Από τον αρχηγό της αστυνομίας… Μετά δούλευαν όλοι στην αντίπαλη ομάδα. Στη Φενερμπαχτσέ για παράδειγμα δεν μπήκαν στα αποδυτήρια μπράβοι και τα έσπαγαν. Στη Φενερμπατχσέ κάναμε ζέσταμα. Στη Ριζούπολη δεν κάναμε”.

“Στον Παναθηναϊκό μεγάλωσα και έζησα πολλά. Βραδιές στο Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά με την απίστευτη ομάδα που είχαμε από το 2000 μέχρι το 2003. Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω απ’ όλα και πάνω από πρόσωπα. Αυτό που εισπράττω από τον κόσμο είναι η αγάπη. Μένω σε αυτό. Τα υπόλοιπα είναι περασμένα – ξεχασμένα. Επαιξα στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Κρατάω τα θετικά, όχι τα αρνητικά”.

Η συνέντευξη του Καραγκούνη στους betarades

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News