Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Σαούλ (vid)

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Σαούλ (vid)

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους την περίπτωση του αριστερού μπακ της Αλαβές Σαούλ Γκαρθία. 

Όπως αποκαλύπτει το SDNA, ο 27χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει «πέσει» στο τραπέζι για τη μετακόμισή του στην Ελλάδα, ωστόσο, οι πράσινοι δεν έχουν εκδηλώσει τις προθέσεις τους για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο 27χρονος Ισπανός αριστερός μπακ της Αλαβές έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο η ομάδα του τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού.

Την περίοδο 2020-21 είχε 36 συμμετοχές με την Αλαβές στη La Liga 2 και τρεις στο κύπελλο, ενώ την τρέχουσα περίοδο μετρά μόλις 1 συμμετοχή στη La Liga και άλλη μία στο κύπελλο κινούμενος στη…σκιά του βασικού αριστερού μπακ, Ρούμπεν Ντουάρτε.

Δεδομένα, οι πράσινοι θέλουν να πλαισιώσουν τον Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο της άμυνας με κάποιον εξίσου ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News