"Πρόταση-χρυσάφι για Γουακάσο"

Έτοιμος να ρίξει την «βόμβα» ο Γουακάσο

“Τρελά λεφτά” δίνει η Στόουκ Σίτι για τον Μπουμπάρακ Γουακάσο, καθώς Μέσο της Γκάνας αναφέρει πως ο αγγλικός σύλλογος προσφέρει το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ιστοσελίδα kickgh.com οι «Πότερς» είναι έτοιμοι να προσφέρουν αυτό το μεγάλο ποσό στον Παναθηναϊκό, μιας και με αυτόν τρόπο θέλουν να δείξουν πως θέλουν τον Γκανέζο παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα χρήματα είναι πολλά, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ρήτρα που υπήρχε για να τον αποκτήσει η Γρανάδα με κανονική μεταγραφή ήταν 1,5 εκατ. ευρώ.

Αυτό που πρέπει να δούμε είναι αν θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Γουακάσο στη Στόουκ και το ποσό που θα μπει στα ταμεία των “πρασίνων”.

Αν τελικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα ευσταθεί και το “deal” έρθει εις πέρας, τότε το εν λόγω ποσό θα αποτελέσει μία σημαντικότατη οικονομική ανάσα για τον σύλλογο, καθώς θα αξιοποιηθεί στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Τριφυλλιού.

Μπομπάρα σε απόδοση 20,00 από τον Loi και η στήλη του Μπετατζή… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News