Προς αποχώρηση το καλοκαίρι ο Ευαγγέλου

«Είμαι πάντα έτοιμος, ο κόουτς αποφασίζει»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newspao.gr, o Στέφανος Ευαγγέλου αναμένεται -εκτός απροόπτου- να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είναι ευχαριστημένος από την αγωνιστική -και μη- εικόνα του νεαρού μπακ και για αυτό το λόγο δεν του δίνει χρόνο συμμετοχής. Οι λίγες -και απογοητευτικές- εμφανίσεις που έχει κάνει φέτος ο Ευαγγέλου ίσως είναι και οι τελευταίες που θα κάνει με το “τριφύλλι”, καθώς για την ώρα δεν υπάρχει πρόθεση για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι.

Ο Μαρινός Ουζουνίδης βλέπει πως ο 20χρονος στόπερ δεν προσπαθεί στις προπονήσεις, βγάζει εκνευρισμό, ενώ δεν είναι ευχαριστημένος και από την εξωγηπεδική του ζωή. Επιπλέον και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να πάει κάπου που θα παίζει.

Οι μόνοι τρόποι να αντιστραφεί το κλίμα είναι είτε ο Ευαγγέλου να δείξει καλύτερη εικόνα στο Κορωπί και να πάρει ευκαιρίες, αλλά και να τις αξιοποιήσει. Ή μία πιθανή αποχώρηση του Μαρίνου Ουζουνίδη ως και το καλοκαίρι που θα φέρει νέο προπονητή, άρα και νέες εξελίξεις. Βέβαια τα πράγματα είναι πολύ ρευστά που οποιεσδήποτε υποθετικές συζητήσεις για το καλοκαίρι είναι μάλλον ανούσιες. Άρα, με τα τωρινά δεδομένα, για να αλλάξει κάτι, θα πρέπει να αλλάξει και η συμπεριφορά του Ευαγγέλου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News