"Προειδοποίησε" τους παίκτες ο Στραματσόνι

"Προειδοποίησε" τους παίκτες ο Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραμνατσόνι μίλησε στους παίκτες του στην προπόνηση της Κυριακής για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά και για το προσεχές με τη Θέλτα.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν είχε πολλά να πει στους παίκτες μετά την ισοπαλία και τους χαμένους βαθμούς στο Αγρίνιο, παρά μόνο τους… προειδοποίησε ενόψει της Θέλτα.

[ads2]

Ο Στραματσόνι ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν ότι έγινε με τον Παναιτωλικό και να επικεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα κρίνει πολλά ενόψει της ευρωπαϊκής συνέχειας του τριφυλλιού.

“Γυρνάμε γρήγορα τη σελίδα, μαθαίνουμε το μάθημά μας και επικεντρωνόμαστε απόλυτα στο Βίγκο” ήταν το μήνυμα του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος συμπλήρωσε με νόημα: “Ξέρουμε πώς να παίξουμε ποδόσφαιρο, έχουμε τις ιδέες μας πάνω στο πως θα παίξουμε, αλλά στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό δεν τα καταφέραμε. Είναι δικό μας λάθος και πρέπει να το διορθώσουμε. Αφήνουμε πλέον πίσω μας αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε μόνο αυτό που έρχεται κόντρα στη Θέλτα…”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News