Που θα πάει ο Πάβλοβιτς...

Που θα πάει ο Πάβλοβιτς...

Ο Σάσα Πάβλοβιτς είπε “αντίο” στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από το Final Four, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού, οι Σάσα Πάβλοβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς περίσσευαν στο “πράσινο” ρόστερ.

[ads2]

Σε πρώτη φάση, θα επιστρέψουν στη Σερβία, απ όπου θα μπορέσουν να θέσουν επί τάπητος τα μεταγραφικά τους ζητήματα.

O Σάσα Πάβλοβιτς που απογοήτευσε φέτος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι μέλλει γενέσθαι. Για την περίπτωσή του, υπήρξε -μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ- ζωηρό ενδιαφέρον της Παρτίζαν, δίχως όμως να προκύψει κάτι παραπάνω. Τούτο βέβαια δεν σημαίνει πως μπορεί η σερβική ομάδα να αναθερμάνει την πρόθεσή της να τον αποκτήσει.

Όπως έχει αναφέρει πάντως το Sport24.gr στο παρελθόν, οι άνθρωποι της Παρτίζαν είχαν ενημερώσει από την πρώτη στιγμή τον άλλοτε παίκτη τους πως θα τον ήθελαν κοντά τους για να κλείσει εκεί την καριέρα του. Κι εν συνεχεία, αν το επιθυμεί ο ίδιος, να αναλάβει διοικητικό πόστο στην ομάδα, εκμεταλλευόμενος τις διασυνδέσεις του στον χώρο του παγκόσμιου μπάσκετ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News