«Ποντάρει» τη σωτηρία της στον Μπόλονι η Μπίρσοτ!

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί του Βόλου

Η διοίκηση της Μπίρσοτ αναζητεί τον προπονητή που θα την κρατήσει στην α’ κατηγορία του Βελγίου και εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Λάσλο Μπόλονι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι ουραγοί της βαθμολογίας στο βελγικό πρωτάθλημα έχουν μπει σε σοβαρές σκέψεις πρόσληψης του Ρουμάνου πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού!

Ο Μπόλονι βρίσκεται ελεύθερος από την περασμένη άνοιξη και το πρόωρο «exit» του από το Τριφύλλι, ενώ το καλοκαίρι εργάστηκε σε εφημερίδα ως αναλυτής για τους αγώνες του Euro.

Η Μπίρσοτ έχει έρθει σε επαφή με τον 68χρονο τεχνικό και δεν αποκλείεται να υπάρξει εντός των επόμενων ημερών και το οριστικό «deal». Τη δεδομένη στιγμή, η υποψήφια ομάδα για τον Μπόλονι βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας με έναν πόντο σε επτά αγώνες και στο -6 από την προτελευταία Λέουβεν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News