«Πολύ δύσκολη η θέση του Ράντονιτς αν ηττηθεί αύριο ο Παναθηναϊκός»

Παναθηναϊκός-Περιστέρι 72-71: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού

Ένα πολύ αρνητικό σερί τρέχει στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» μετρούν έξι συνεχόμενες ήττες κινδυνεύοντας να χάσουν από νωρίς το «τρένο» της οκτάδας.

Tο επόμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Μακάμπι (13/1, 21:00) είναι μια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να επανέλθει στις νίκες, καθώς οι Ισραηλινοί δεν δείχνουν ιδιαίτερα καλό πρόσωπο εκτός έδρας.

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Πετρίδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM τόνισε πάντως, πως αν η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ηττηθεί και δείξει πάλι κακό πρόσωπο απέναντι στη Μακάμπι, η θέση του Μαυροβούνιου θα δυσκολέψει πολύ καθώς το κλίμα και η εικόνα της ομάδας είναι σε άσχημο επίπεδο.

Όσον αφορά τα του ματς, ο Γιώργος Πετρίδης ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει λευκό απουσιολόγιο, ενώ σχολίασε πως «κλειδί» για την αντιμετώπιση της ομάδας του Κάτας είναι η απενεργοποίηση των Λορέντζο Μπράουν και Γουέιντ Μπόλντγουιν, κάτι που φυσικά δεν είναι εύκολο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News