Πωλήσεις: Μην μπαίνουν ιδέες για τον Αλεξανδρόπουλο

Σουηδία - Ελλάδα: Χωρίς «πράσινο» ο γαλανόλευκος τελικός!

Ελπίζουμε να μην μπαίνουν …ιδέες στην ΠΑΕ με το ξεπέταγμα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Είμαστε υπέρ των πωλήσεων, αλλά όχι του…σκοτώματος ποδοσφαιριστών. Αν θυμηθούμε τι …οφέλη άφησε στο κλαμπ η παραχώρηση Μπεργκ, Ζέκα, Βλαχοδήμου, Μολέδο είναι για να πέφτουμε στα αντι-καταθλιπτικά.

Βιτρίνα για ποδοσφαιριστές δεν είναι το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τα όσα ένας ποδοσφαιριστής κάνει στην εθνική.

Από τη στιγμή που η Ελλάδα άρχισε να χάνει από τα Νησιά Φερόε ο ντόπιος τραβά τα βλέμματα των ξένων ολοένα και λιγότερο. Όσο η Εθνική μας είχε εμφανίσεις στα τελικά του μουντιάλ και του Euro, ομάδες στο εξωτερικό μπορούσαν να βρουν όλοι: όχι μόνο οι φτασμένοι αλλά και οι ανερχόμενοι.

Ο Καρέλης, ο Καπίνο και ο Μαυρίας πωλήθηκαν κάποτε 2,5 εκατ ευρώ.

Η ομάδα πήρε πολύ λιγότερα (!) για τους διεθνείς προαναφερθέντες παικταράδες που ήταν και φτασμένοι.

Αναλογιστείτε τι μπορεί να συμβεί όταν το κλαμπ απέχει τόσα χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με πόσο χαμηλό κόστος μπορεί να παραχωρηθεί ο Σωτήρης.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News