Ποιοτικό, αλλά άπειρο το ρόστερ

Ποιοτικό, αλλά άπειρο το ρόστερ

Δύσκολα τα πράγματα απόψε με τους Ρώσους αλλά τα ίδια δεν λέγαμε και κόντρα στη Μπαρτσελόνα με την ομάδα να χάνει στις λεπτομέρειες τη νίκη στην έδρα της ισχυρότερης ομάδας της Ευρωλίγκας…

Οι απαιτήσεις δεν είναι μεγάλες σήμερα για τους παίκτες του Γιώργου Βόβορα που καλούνται να κάνουν ήρεμοι το παιχνίδι τους κι ότι βγει, ο ρόλος του αουτσάιντερ δείχνει να τους απελευθερώνει και να τους πεισμώνει, ότι καλύτερο για σύνολο που από την αρχή της σεζόν θέλει να αποδείξει.

Ζούμε πρωτόγνωρα πράγματα αθλητικά τους τελευταίους μήνες, οι ομάδες έχουν επηρεαστεί , κανείς δεν ξεχωρίζει εμφατικά, θεωρητικά ο Παναθηναϊκός παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της οκτάδας και θα ήταν ακόμη ζωντανότερος, αν είχε διαπράξει το κόλπο γκρόσο στη Βαρκελώνη ή αν είχε πάρει το αιώνιο ντέρμπι.

Προς το παρόν οι αποστάσεις που χωρίζουν τους διεκδικητές των θέσεων 5-8 είναι μικρές και καλύπτονται με μία ή δύο υπερβάσεις.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να υστερεί σε βάθος συγκριτικά με τους Μοσχοβίτες αλλά το σχήμα του είναι πιο ισορροπημένο και πιο ορθολογικό από αυτό που πολυδιαφημίστηκε πέρσι, στο δυναμικό του υπάρχει ποιότητα (όχι τόσο προβεβλημένη βέβαια), απλώς δεν υπάρχει πείρα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News