Συναγερμός στον Παναθηναϊκό για Γκαρσία: Αποχώρησε τραυματίας, η πρώτη εκτίμηση

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό για τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση του Τρινιντάντ και Τομπάγκο λόγω τραυματισμού.

Παναθηναϊκός: Ο Λιβάι Γκαρσία «ξέρει» και... βλέπει ενδεκάδα με Ολυμπιακό!

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό για τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι του Τρινιντάντ και Τομπάγκο με το Κουρασάο.

Αγωνία προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον Λιβάι Γκαρσία, κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Ο επιθετικός των «πράσινων» δεν κατάφερε να συνεχίσει στην αναμέτρηση απέναντι στο Κουρασάο και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας τη γάμπα του..

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Η εικόνα αυτή προκάλεσε ανησυχία, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει πλέον νεότερα για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή και τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση, ωστόσο οι επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν περισσότερο την κατάσταση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr