«Παπαδημητρίου – Τζαβέλλας πρότειναν Πογιέτ – Ποια η αντίδραση του Αλαφούζου» (vid)

Όλα στον «αέρα» βρίσκονται στον Παναθηναϊκό για την επόμενη μέρα μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

«Παπαδημητρίου - Τζαβέλλας πρότειναν Πογιέτ - Ποια η αντίδραση του Αλαφούζου» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades ο Τσάρλι:

«Δεν υπάρχει κάποιος να μην καταλαβαίνει πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται προπονητή. Κανένας. Από την Παρασκευή ο Αλαφούζος έχει ζητήσει από τον Παπαδημητρίου και τον Τζαβέλλα να του πουν τι κάνουμε για την επόμενη μέρα. Η προσπάθειά τους είναι να πειστεί ο Αλαφούζος για τον Γκουστάβο Πογιέτ.

Μαζί του και ο Μπακασέτας και ο Ιωαννίδης και ο Μπάλντοκ έχουν παίξει καλά. Αν τελικά πειστεί ο Αλαφούζος, γιατί δεν έχει πειστεί για τον Πογιέτ, δεν αποκλείεται να έρθουν πακέτο και ο Κωνσταντινίδης και να γίνει και προσπάθεια για τον Παπαδόπουλο που ήταν στην ΑΕΚ. Είναι ανοικτό. Απλά, ο Αλαφούζος δεν το βλέπει πάρα πολύ ζεστά για τον Πογιέτ.

Οι προσπάθειες για μεγαλύτερο προπονητή από τον Αλαφούζο δεν έχουν στεφθεί με επιτυχία. Αυτή τη στιγμή, πάμε προς παραμονή Αλόνσο. Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση, όταν έφυγε ο Γιοβάνοβιτς… επειδή ήρθε σε συμφωνία με τον Τερίμ. Κι όμως, επειδή έκλεισε τον Τερίμ, κατευθείαν άλλαξε προπονητή (μετά από νίκη στο Βόλο). 

Παπαδημητρίου-Τζαβέλλας αυτόν τον προπονητή ξέρουν. Κοίταξε για τον Κονσεϊσάο, δεν εμφανίστηκε ζεστός. Κοίταξε τον Σάρι, δεν ψήνεται για Ελλάδα. Όλοι βλέπουν ότι πάμε για εκεί. Εγώ πιστεύω ότι ο Αλαφούζος θα εξαντλήσει τις πιθανότητες. Αν κάνει γκέλα με ΟΦΗ-Άρη, θα πάρει τον Πογιέτ, γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση. Αυτό που καταλαβαίνω, παίρνει χρόνο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μένει ο Αλόνσο, για να εξαντλήσει κάθε περιθώριο.

Δεν υπάρχει στήριξη στον Αλόνσο. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση πως στηρίζεται ο προπονητής. Υπάρχει μια πληροφόρηση, μένει ο Αλόνσο και βλέπουμε. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στον Αλόνσο, υπάρχει αδυναμία εύρεσης λύσης. Οι συνεργάτες του, του είπαν Πογιέτ και δεν έχει πειστεί ο ίδιος.»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version