Λαμπαδαρίου: «Κόκκινη στον Μύγα, κίτρινη στον Πιερό» (vid)

Η Ελένη Λαμπαδαρίου σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο.

Λαμπαδαρίου: «Κόκκινη στον Μύγα, κίτρινη στον Πιερό» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στη ΔΙΚΗ:

Για το γκολ του Πιερό: «Διεκδικούν και οι δύο τη μπάλα, οπότε, δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποια παράβαση. Στο τέλος ο αμυνόμενος βρέθηκε στο έδαφος, σωστά για μένα μέτρησε το γκολ, δεν υπάρχει κάποιο επιθετικό φάουλ»

Για τον διαπληκτισμό Πιερό-Μύγα: «Θεωρώ λανθασμένη τη διαχείριση του διαιτητή. Υπάρχει μια καθυστέρηση. Δεν έχει αποφασίσει πώς θα τιμωρήσει πειθαρχικά τους παίκτες. Στο τέλος αποφάσισε να τιμωρήσει και τους δύο παίκτες με κίτρινη κάρτα.

Το VAR κάλεσε τον Φωτιά να κάνει ανασκόπηση στη φάση, γιατί ο Μύγας με μπουνιά χτυπάει στα πλευρά τον Πιερό. Είναι μια βίαιη διαγωγή και πως παίκτης θα έπρεπε να αποβληθεί. Κόκκινη στον Μύγα, κίτρινη στον Πιερό»

Για το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ: «Είναι μια οριακή φάση. Δεν γνωρίζουμε την επικοινωνία μεταξύ του Φωτόπουλου και του Φωτιά. Αν διέκρινε αν ο Φωτόπουλος διέκρινε αν υπάρχει οφσάιντ στη φάση (σ.σ βοηθός).

Ο VAR έχει την τεχνολογία και τον χρόνο να τσεκάρει τη φάση και να καλέσει τον διαιτητή. Σε αυτές τις περιπτώσεις την απόφαση την παίρνει ο διαιτητής, για αυτό κιόλας κλήθηκε να πάει στο μόνιτορ.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr