«Μένει με τεράστιο συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό ο Ιωαννίδης»

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «Record» η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν πρόκεται να κάνει άλλη προσπάθεια για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη.

Η ηγετική κίνηση Ιωαννίδη πολύ πριν το γκολ των… 60 εκατομμυρίων!

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από την εφημερίδα «Record» αναμένεται να εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησης του Φώτη Ιωαννίδη, καθώς δείχνει να κατάλαβε πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να τον πουλήσει.

«Αν και στην ατζέντα της ηγεσίας του ποδοσφαιρικού τμήματος των “Λιονταριών” παραμένει μια τελευταία σειρά διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο του αθηναϊκού συλλόγου, Γιάννη Αλαφούζο, δεν προκύπτει ότι ο παίκτης θα “μετακομίσει” στην Πορτογαλία», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα.

Και καταλήγει: «Και όλα αυτά επειδή ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού διαβεβαίωσε τον Έλληνα διεθνή ότι είναι διατεθειμένος να του προσφέρει ένα… τεράστιο συμβόλαιο, με αποδοχές ίσες ή και μεγαλύτερες από αυτές που η Σπόρτινγκ του πρότεινε για να τον πείσει να τεθεί στη διάθεση του Ρούμπεν Αμορίμ.

Είναι σίγουρο ότι όλη αυτή η κατάσταση φαίνεται να έχει μειώσει τις πιθανότητες να υπογράψει στη Σπόρτινγκ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr