Τελική πρόταση σε Παναθηναϊκό για Ιωαννίδη - Τα νέα ποσά

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν έχει παρατήσει ακόμα την υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη και σύμφωνα με την «A Bola» έχει επανέλθει με νέα τελική πρόταση.

Παναθηναϊκός: Με δύο «πράσινους» η πιο ακριβή ομάδα του πρωταθλήματος (pic)

Ο Ρούμπεν Αμορίμ είναι μεγάλος θαυμαστής του Φώτη Ιωαννίδη κι αυτό ωθεί τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο να κάνει τα πάντα προκειμένου να τον αποκτήσει από τον Παναθηναϊκό παρά τις αρνήσεις που δέχεται.

Τα «Λιοντάρια» έχουν προσεγγίσει πολλές φορές τους πράσινους, ωστόσο η απάντηση που πέρνουν είναι συνεχώς η ίδια και αρνητική, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει πως ο Φώτης Ιωαννίδης δεν πωλείται.

Από εκεί και πέρα όμως σύμφωνα με την «A Bola» οι Πορτογάλοι έχουν επανέλθει με νέα τελική πρόταση στους πράσινους, κατά την οποία έχουν αυξήσει τα bonus που υπάρχει η πιθανότητα να καλυφθούν σε περίπτωση συμφωνίας των δύο πλευρών.

Πιο αναλυτικά η Σπόρτινγκ δίνει 20 εκατ. ευρώ στο Τριφύλλι και ακόμα 5 εκατ. σε bonus. Δηλαδή συνολικά είναι διατεθειμένη να δώσει 25 εκατ. ευρώ προκειμένου να πείσει τους πράσινους να πουν το «ναι» και να παραχωρήσουν τον Φώτη Ιωαννίδη στα «Λιοντάρια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr