Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Σοβαρές σκέψεις για Εβάντερ στο Τριφύλλι»

Την περίπτωση του Εβάντερ από τους Πόρτλαντ Τίμπερς εξετάζουν σοβαρά στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση στα χαφ.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Σοβαρές σκέψεις για Εβάντερ στο Τριφύλλι»

Μετά τη μεταγραφή του Φακούντο Πελίστρι ο Παναθηναϊκός «φουλάρει» για 2+1 κινήσεις στο φινάλε της καλοκαιρινής περιόδου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «πράσινοι» έχουν κοιτάξει σοβαρά την περίπτωση του Εβάντερ από τους Πόρτλαντ Τίμπερς για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Φυσικά, πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση, καθώς ο Εβάντερ δεσμεύεται με συμβόλαιο από το Πόρτλαντ μέχρι το 2026, ενώ μιλάμε για έναν καθόλα ενεργό παίκτη, που έχει την τρέχουσα σεζόν στο MLS εκπληκτικά νούμερα, με 11 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 20 συμμετοχές.

Επίσης, θα πρέπει να συνυπολογιστεί, ότι ο Βραζιλιάνος (1.80μ.) είναι ένας παίκτης, που έχει ευρωπαϊκές παραστάσεις, αφού πριν πάρει μεταγραφή στους Τίμπερς, αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στη Μίντιλαντ, με την οποία μάλιστα κατέκτησε το πρωτάθλημα Δανίας το 2020, αλλά και δύο κύπελλα (2019, 2022).

Το τελευταίο διάστημα για το Τριφύλλι γράφτηκαν και οι γνώριμοι στο ελληνικό κοινό, Μεϊτέ και Χουάνγκ. Μάλιστα, για τον πρώτο επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον της ομάδας και από τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr