Ατζέντης Μεϊτέ: «Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό»
O ατζέντης του Μεϊτέ, Καμέλ Ζαουαΐ, με αποκλειστική δήλωσή του στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον πελάτη του, αλλά ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί.
Τον ΠΑΟΚ έχρισε φαβορί στη διεκδίκηση του Σουαλιό Μεϊτέ ο ατζέντης του, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον Γάλλο χαφ.
O ατζέντης του Μεϊτέ, Καμέλ Ζαουαΐ, μιλώντας στο Metropolis, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ωστόσο, τόνισε πως: «Για εμάς ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί».
Σύμφωνα με δημοσίευμα της A Bola, το όνομα του Μεϊτέ βρίσκεται εκ νέου στο τραπέζι του Δικεφάλου, με τους Θεσσαλονικείς να ανοίγουν δίαυλο επικοινωνίας με την Μπενφίκα για την απόκτησή του υπό καθεστώς δανεισμού.
Σχετικά -λοιπόν- με το αν είναι εφικτό να έρθει ο Γάλλος για έναν ακόμη χρόνο δανεικός στον ΠΑΟΚ, ο ατζέντης του απάντησε:
«Όλα είναι πιθανά, θα δούμε. Θέλουμε, όμως, ο Σου να μην συμφωνήσει να αγωνιστεί σε άλλο σύλλογο, εκτός του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι του αρέσει να δουλεύει με τον πρώην προπονητή του, τον Ραζβάν Λουτσέσκου».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Στη... φόρα το σκεπτικό προφυλάκισης του Λιόλιου - Δρούσε «χωρίς κανέναν δισταγμό», πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα
- Αταμάν: Έσπασε τη σιωπή του για το σκάνδαλο στο μπάσκετ – «Παρακολουθώ με σοκ όλες τις εξελίξεις»
- Γιαννακόπουλος κατά Ολυμπιακού: «Γιατί δεν είναι έξαλλοι με τα στησίματα;»
- Εκτίθεται ο αλγόριθμος! Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, αλλά βλέπει άλλον πρωταθλητή
- Γιαννακόπουλος σε Λιόλιο: «Ποιοι χάρηκαν περισσότερο από την προφυλάκιση σου, Βαγγέλη;»