Ατζέντης Μεϊτέ: «Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό»

O ατζέντης του Μεϊτέ, Καμέλ Ζαουαΐ, με αποκλειστική δήλωσή του στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον πελάτη του, αλλά ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί.

Ατζέντης Μεϊτέ: «Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό»

Τον ΠΑΟΚ έχρισε φαβορί στη διεκδίκηση του Σουαλιό Μεϊτέ ο ατζέντης του, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον Γάλλο χαφ.

O ατζέντης του Μεϊτέ, Καμέλ Ζαουαΐ, μιλώντας στο Metropolis, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ωστόσο, τόνισε πως: «Για εμάς ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της A Bola, το όνομα του Μεϊτέ βρίσκεται εκ νέου στο τραπέζι του Δικεφάλου, με τους Θεσσαλονικείς να ανοίγουν δίαυλο επικοινωνίας με την Μπενφίκα για την απόκτησή του υπό καθεστώς δανεισμού.

Σχετικά -λοιπόν- με το αν είναι εφικτό να έρθει ο Γάλλος για έναν ακόμη χρόνο δανεικός στον ΠΑΟΚ, ο ατζέντης του απάντησε:

«Όλα είναι πιθανά, θα δούμε. Θέλουμε, όμως, ο Σου να μην συμφωνήσει να αγωνιστεί σε άλλο σύλλογο, εκτός του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι του αρέσει να δουλεύει με τον πρώην προπονητή του, τον Ραζβάν Λουτσέσκου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr