«Εξετάζει το ενδεχόμενο της Super League ο Φορτούνης»

Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και δεν έχει υπογράψει ακόμα στην Αλ Καλίτζ.

«Εξετάζει το ενδεχόμενο της Super League ο Φορτούνης»

Αναλυτικά όσα αναφέρει το sportdog.gr:

«Για να το μαζέψουμε λίγο, το γεγονός ότι αποχώρησε για τον Ολυμπιακό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Αλ Καλίτζ.

Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία για να ολοκληρωθεί μια μεταγραφική κίνηση στη Σαουδική Αραβία, χωρίς να εξασφαλίζει κάποιος από πριν ότι θα υπάρξει δεδομένη έγκριση.

Κι αυτό σε καμία περίπτωση δεν αφορά την αξία του παίκτη: Πέρα από την ποιότητα που είχε ο 31χρονος άσος στο παιχνίδι του, ήταν και αυτό που λέμε “10άρι” παλαιού τύπου, παίκτης που μπορούσε να αποδώσει στο 100% πίσω από τον επιθετικό και όχι αυτή η συνθήκη του πολυθεσίτη στη γραμμή κρούσης.

Για αυτό τον ήθελε και το περασμένο καλοκαίρι ο Γιώργος Δώνης στην ομάδα που ήταν, για αυτό το πάλεψε και φέτος. Άρα δεν είναι θέμα αξίας τού παίκτη αν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή (αυτό έλειπε!), αλλά των γραφειοκρατικών διαδικασιών που ισχύουν στο ποδόσφαιρο της χώρας.

Χωρίς απαραίτητα να είναι δεδομένο ότι δεν θα προχωρήσει στο τέλος η μετακίνηση, υπάρχει ένα σενάριο που θέλει τον Φορτούνη να εξετάζει ξανά το ενδεχόμενο της Σούπερ Λιγκ.

Κυκλοφόρησαν ακόμα και δημοσιεύματα για τον Ολυμπιακό, αν και ο Έλληνας άσος θέλει να παίξει στην Αραβία και θα το κυνηγήσει μέχρι τέλους.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr