Έκλεισε αριστερό μπακ ο Παναθηναϊκός, έρχεται Αθήνα!

Την πέμπτη μεταγραφή του ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την καλοκαιρινή περίοδο, το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο, προέρχεται από μεγάλο πρωτάθλημα.

Χτύπησε το χέρι στο τραπέζι ο Αλόνσο - Η ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές στο ΟΑΚΑ

Το SDNA αποκαλύπτει ότι ο Παναθηναϊκός έκλεισε αριστερό μπακ με αγορά από μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης και τον φέρνει στην Αθήνα, μέσα στη Δευτέρα.

Υπό άκρα μυστικότητα το Τριφύλλι «κλείδωσε» την πέμπτη μεταγραφή του, και μάλιστα ήταν εκείνη που «δούλευε» εξ αρχής για την ενίσχυση στο μπακ.

Το όνομα του παίκτη δεν έχει ακόμα διαρρεύσει, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πράσινοι έκλεισαν αριστερό μπακ και όχι από την αγορά των free agents αλλά από μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Δεδομένα ένα από τα top five.

Ο Αργεντίνος Έντσο Ντίας ήταν μια από τις δυο τελικές επιλογές, ωστόσο ο Παναθηναϊκός πρόκρινε τελικά άλλη περίπτωση.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την ομάδα που ανήκει μέχρι σήμερα και όλα δείχνουν ότι μέσα στη Δευτέρα θα βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιο του στο τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr