Πάνος Κιάμος: «Η ΑΕΚ θα πάρει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό - Το φοβόμουν στη Λεωφόρο» (vid)
Ο Πάνος Κιάμος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση σε αθλητική εκπομπή και πρόβλεψε πως η ΑΕΚ θα νικήσει τον Παναθηναϊκό στην Allwyn Arena.
Αναλυτικά όσα είπε στους Galacticos:
«Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο. Μόλις διάβασα για την τιμωρία του Παναθηναϊκού. Ισχύει η τιμωρία του Παναθηναϊκού; Εγώ πιστεύω, ότι η ΑΕΚ θα το πάρει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Θα μπει πολύ δυνατά. Το φοβόμουν στη Λεωφόρο. Θα είναι ένας τελικός τελικής πτώσεως.
Η ΑΕΚ έχει αποδείξει ότι τα δύσκολα παιχνίδια, τα δίνει μέχρι θανάτου. Όταν η ΑΕΚ στριμώχνεται, οι παίκτες μπαίνουν με άλλο αέρα.
Αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, πάμε για ένα βαθμό στα δύο παιχνίδια. Για μένα, ο Ζίνι είναι κομβικότατος παίκτης.
Η διαφορά που έχει κάνει στην πίεση, θυμίζει εποχές Αλμέιδα. Και επίσης, είναι ο Μάριν και ο Πινέδα, οι πυλώνες της ΑΕΚ. Είναι η δύναμη της ΑΕΚ.
Δεν είμαι αντικειμενικός… Εγώ είμαι η ΑΕΚ. Το πέναλτι που δε δίνει χθες στη Μπάγερν (σ.σ στον αγώνα με την Παρί)…
Το πέναλτι που χρεώθηκε η ΑΕΚ στην τελευταία φάση με τον Άρη; Χάσαμε ένα πρωτάθλημα εμείς, ο Γιόνσον κάνει κεφαλιά προς τα έξω, με πλάτη ο Βίντα.
Βρίσκει το χέρι του Βίντα και ο Άρης μας ισοφαρίζει. Αυτή η φάση γιατί δόθηκε πέναλτι κατά της ΑΕΚ και τώρα, λένε, επειδή είναι από συμπαίκτη, δεν είναι πέναλτι.»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: «Τρελάθηκε» με τη Λεωφόρο – Η ερώτηση που έκανε
- Παναθηναϊκός: Περιμένει τον Μορίτα – Μεγάλη «μάχη» για την υπογραφή του
- «Κλείνει στην Τράμπζονσπορ ο Φαν Ντρόγκελεν που ήθελε ο Παναθηναϊκός»
- Η πεντάδα-«χρυσάφι» του Παναθηναϊκού – Ποιοι βρίσκονται στην κορυφή και τα ποσά
- Παναθηναϊκός: Focus στον παικταρά για το «1»