«Ομάδα έκπληξη θέλει τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο της!»

Φατίχ Τερίμ: «Συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο Αλαφούζο» - Η πρώτη δήλωση μετά το τέλος

Ο Φατίχ Τερίμ απ’ ότι φαίνεται δε θα μείνει για αρκετό καιρό δίχως ομάδα, καθώς ήδη σύλλογος της χώρας του ετοιμάζεται να τον αποκτήσει.

Ο Φατίχ Τερίμ μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό πλέον βρίσκεται στην αναζήτηση νέας ομάδας κι απ’ ότι φαίνεται δε θα καθυστερήσει να βρει κάποια ομάδα, καθώς ήδη σύλλογος από την Τουρκία έχει συνδεθεί στενά μαζί του.

Πιο αναλυτικά μετά τη θητεία του στον πάγκο των πράσινων, ο Τούρκος τεχνικός επέστρεψε στη χώρα του κι όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος προπονητής της Μπεσίκτας, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για πιθανή συνεργασία.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Χασάν Αράτ, επιθυμεί να φέρει στο σύλλογό του έναν προπονητή από τη γειτονική χώρα και ο νούμερο ένα στόχος είναι ο πρώην τεχνικός των Γαλατασαράι, Φιορεντίνα και Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News