ΠΡΟΣΒΟΛΗ στην ΕΛΛΑΔΑ η οποιαδήποτε ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ του EURO με το Conference League!

ΠΡΟΣΒΟΛΗ στην ΕΛΛΑΔΑ η οποιαδήποτε ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ του EURO με το Conference League!

ΝΤΡΟΠΗ και… ΑΙΣΧΟΣ. Τοποθέτησαν στη ζυγαριά το Conference League με το «Πειρατικό» των πολυμήχανων Ελλήνων του 2004.

Από όλα τα… κουφά που διαβάσαμε και ακούσαμε κατά τη διάρκεια της Τετάρτης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φιορεντίνα, αυτό που δεν το χωράει ο νους είναι η συσχέτιση του Euro του 2004 με την κούπα της 3ης διοργάνωσης της UEFA.

Κάποιοι δεν έχουν τον… Θεό τους. Κάποιοι το μόνο που καταφέρνουν είναι να «μειώνουν» συνεχώς την επιτυχία της ΕΛΛΑΔΑΣ για να «ανεβάσουν» εκείνη των Πειραιωτών. Ο Κώστας Βερνίκος προσπάθησε να φέρει μνήμες από τη Λισαβόνα κάνοντας λόγο για «έβδομο ουρανό» και για το… ραντεβού 20 χρόνια μετά «όπως η Εθνική… έτσι και ο Ολυμπιακός».

Η κατάκτηση του Euro από τους ΗΡΩΕΣ του Ρεχάγκελ ήταν, είναι και θα είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Κάτι αντίστοιχο δεν πρόκειται να ξανασυμβεί ούτε σε 1.000.000 χρόνια από σήμερα. Και μιλάμε για ΕΝΤΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, για μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ αποστολή, όχι για τρεις, τον Τζολάκη, τον Ρέτσο και τον Φορτούνη.

Η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Τσεχία… πάλι η Πορτογαλία δεν γίνεται να τοποθετηθούν στην ίδια κουβέντα με την Τόπολα, τη Φερεντσβάρος, τη Φενέρ, τη Βίλα, τη Φιορεντίνα. Δεν γίνεται.

Από την άλλη, η κατάκτηση του Conference League είναι κοντά στη δυναμική των ελληνικών ομάδων και δεν αποκλείεται η χώρα να ζήσει ξανά στιγμές ανάλογες όπως εκείνες στην OPAP Arena στον τελικό των «ερυθρολεύκων».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News