Ζαγοράκης: «Το αποτέλεσμα αδικεί τον Παναθηναϊκό στο ματς με την ΑΕΚ» (vid)

Ο Παναθηναϊκός έδειξε διαφορετικό πρόσωπο μετά την αποβολή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να στέκεται στην αντίδραση των «πράσινων».

Ζαγοράκης: «Το αποτέλεσμα αδικεί τον Παναθηναϊκό στο ματς με την ΑΕΚ» (vid)

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης σχολίασε στην εκπομπή MONOBALA την εικόνα του Παναθηναϊκού στο 0-0 με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, βάζοντας στο επίκεντρο την αλλαγή που παρουσίασε το Τριφύλλι μετά την κόκκινη κάρτα.

Σύμφωνα με την τοποθέτησή του, οι «πράσινοι» δεν είχαν βρει σωστό τρόπο για να γίνουν απειλητικοί στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως από τη στιγμή που έμειναν με δέκα παίκτες έβγαλαν διαφορετική εικόνα μέσα στο γήπεδο.

Ο ίδιος στάθηκε στη μαχητικότητα και στην αποφασιστικότητα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια του ντέρμπι, εκτιμώντας πως η συνολική εικόνα της αναμέτρησης δεν δικαιολογεί το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ο Παναθηναϊκός μπήκε μέσα στο παιχνίδι μετά την κόκκινη. Προσπαθούσε με παράδοξο τρόπο πριν να δημιουργήσει κάτι επικίνδυνο, ενώ με την κόκκινη κάρτα άλλαξε τακτική κι έβγαλε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Ήταν πιο αποφασιστικός, πιο μαχητικός και προσπάθησε πολύ. Το αποτέλεσμα αδικεί τον Παναθηναϊκό πάντως σύμφωνα με την εικόνα.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr