Σεϊταρίδης: «Με δέκα παίκτες θα μπορούσε να είχε πάρει το ματς» (vid)
Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση μετά την αποβολή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη να στέκεται στην εικόνα των «πράσινων».
Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης σχολίασε στην εκπομπή MONOBALA την εικόνα του Παναθηναϊκού στο 0-0 με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, δίνοντας έμφαση στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα από τη στιγμή που έμεινε με παίκτη λιγότερο.
Ο παλαίμαχος άσος στάθηκε στο γεγονός ότι το Τριφύλλι ανέβασε ένταση και ρυθμό μετά την αποβολή, παρουσιάζοντας ένα πρόσωπο πιο απαιτητικό και πιο ανταγωνιστικό μέσα στο παιχνίδι.
Παράλληλα, σημείωσε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός δείχνει μεγαλύτερη ένταση όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση, είτε μετά από κόκκινη κάρτα είτε όταν κυνηγά το σκορ, κάτι που, όπως άφησε να εννοηθεί, δεν αποτελεί θετικό στοιχείο για τη συνολική λειτουργία της ομάδας.
Αναλυτικά όσα είπε: «Μου άρεσε ο Παναθηναϊκός από τη στιγμή που έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Παναθηναϊκός όταν δεχθεί κόκκινη ή μένει πίσω στο σκορ ανεβάζει ταχύτητα κι αυτό το έχει ξανακάνει κι αυτό δεν είναι καλό που συμβαίνει αλλά αυτό είδαμε και σήμερα και μάλιστα με δέκα παίκτες θα μπορούσε να είχε πάρει το ματς γιατί είχε ευκαιρίες.»
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η επόμενη μέρα μετά τον Όσμαν: Απαντά με «βόμβα» ο Παναθηναϊκός
- Πιθανή ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τη Γκρασχόπερς
- Η Μπάλτικα έριξε τις απαιτήσεις για Γκασαμά – Η στάση του Παναθηναϊκού
- Με διπλό όρο οι απολαβές του Κρίστιανσεν - Πώς θα πληρώνει ο Παναθηναϊκός
- Υπέγραψε και ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό ο Μπατίστ - Ο ρόλος του