Το... τερμάτισαν στο MEGA: «Ο ευρωπαϊκός θρόνος ανήκει στον Ολυμπιακό!» (vid)

Το... τερμάτισαν στο MEGA: «Ο ευρωπαϊκός θρόνος ανήκει στον Ολυμπιακό!» (vid)

Τα… φούσκωσαν στο κανάλι του MEGA για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τον τίτλο στην 3η διοργάνωση της UEFA και στο MEGA εργάστηκαν μέχρι και τις πρωινές ώρες για την κάλυψη του γεγονότος.

Ολόκληρη τη διάρκεια της βραδιάς οι καρτέλες της εκπομπής εναλλάσσονταν στα μάτια των τηλεθεατών που διάβαζαν και άκουγαν μόνο… υπερβολές.

«Ο Θρύλος της Ελλάδας, θρύλος και της Ευρώπης – Ο ευρωπαϊκός θρόνος ανήκει στον Ολυμπιακό – Τρελό πάρτι σε όλη την Ελλάδα για τον ερυθρόλευκο θρίαμβο – Θρυλικός Κυπελλούχος Ευρώπης», κι άλλες μεγάλες λέξεις έδωσαν άλλες… διαστάσεις στη νίκη του Ολυμπιακού.

Με άλλα λόγια, η κάτοχος του Europa League, Αταλάντα και η φετινή νικήτρια του Champions League, είτε η Ρεάλ Μαδρίτης, είτε η Ντόρτμουντ, καλύτερα να μη μονομαχήσουν τη φετινή σεζόν για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ!

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News