Τα τρία πλεονεκτήματα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ!

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική των play off της Super League.

Σύμφωνα με την livesport, ο Παναθηναϊκός έχει τρία σημαντικά πλεονεκτήματα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το πρώτο και σημαντικότερο πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού στο αποψινό ντέρμπι είναι ότι θα παραταχθεί πλήρεις για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.

Από την… εποχή του τραυματισμού του Σέκενφελντ στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν απέναντι στη Ντνίπρο και στη συνέχεια τον τραυματισμό του Μάγκνουσον απέναντι στην ΑΕΚ την Τετάρτη αγωνιστική μέχρι και σήμερα οι πράσινοι μετρούν απώλειες.

Λίγες ή περισσότερες κατά διαστήματα. Σήμερα είναι παρόντες απόντες βάσει των επιλογών που έκανε ο Τερίμ και οι εναλλακτικές λύσεις από τον πάγκο είναι επαρκείς και αξιόλογες.

Δεύτερο πλεονέκτημα για το τριφύλλι η ευκολία του στο γκολ. Έχει σκοράρει και στα 13 παιχνίδια με τον Τερίμ στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα μόνο σε δυο (1-1 με Κηφισιά στη Λεωφόρο, 2-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα) πέτυχε μόνο ένα γκολ…

Τρίτο και σημαντικό καύσιμο για το τριφύλλι είναι τα νέα, δυναμικά κίνητρα για τον τίτλο που δημιουργήθηκαν μετά το 3-1 Επι του Ολυμπιακού στο Φάληρο την πρώτη αγωνιστική των πλει οφ.

Τότε οι πράσινοι περιερχόταν από απώλειες έξι βαθμών με Λαμία, Κηφισιά και ΟΦΗ και είχαν βρεθεί για πρώτο φορά φέτος στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας αλλά η νίκη στο ντέρμπι αιωνίων αναζωπύρωσε τις ελπίδες για τον τίτλο.

Σε αυτό έβαλε το… ποδαράκι του ο Φώτης Ιωαννίδης που είναι επίσης τεράστιο «όπλο» για τους πράσινους. Σε τρομερή φόρμα, έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια (εξαίρεση το ματς με την Γεωργία όπου δεν πήρε μισή… πασα της προκοπής) και είναι στα καλύτερά του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News