Παναθηναϊκός: Ωδή στον φευγάτο Μπερνάρ που οργιάζει!

Παναθηναϊκός-Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι, το γκρουπ και οι ημερομηνίες των αγώνων

Ο Φατίχ Τερίμ καλείται στα πλέι-οφ να κρατήσει το πλεονέκτημα της ποιότητας και των πολλών επιλογών στη δημιουργία, κρατώντας ζεστό και τον Μπερνάρ.

Πολύ καλός ο Βραζιλιάνος και με την Λαμία. Σκόραρε, δημιούργησε, κράτησε μπάλα, ο νο1 του γηπέδου από τη μέση και μπροστά.

Είναι μεγάλη δουλειά για τον Τούρκο προπονητή ότι έχει δυνατότητα να φέρνει από τον πάγκο παίκτες με ποιότητα και με την δυνατότητα να αλλάξουν τον ρυθμό και την κατεύθυνση ενός παιχνιδιού, αλλά ο Βραζιλιάνος αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος στο Κορωπί σε ότι έχει να κάνει με το κράτημα του ρυθμού στο τέμπο που επιθυμεί ο κόουτς.

Σωστή κατεύθυνση, τακτική σοφία και δυνατότητα να βγάλεις καλές συνεργασίες φέρνει στο τραπέζι η εξαιρετική παρουσία του νοτιοαμερικάνου που όσο είναι κεφάτος και γεμάτος κίνητρο δεν έχει πολλούς αντιπάλους στην Ελλάδα που μπορούν να τον ανακόψουν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News