Αναχώρησε για το... διπλό ο Παναθηναϊκός - Ποιοι έμειναν εκτός αποστολής
H πράσινη αποστολή αναχώρησε σήμερα (21/01) το πρωί για τη Βουδαπέστη ενόψει του κομβικού αγώνα με τη Φερεντσβάρος για το Europa League.
Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Φερεντσβάρος την Πέμπτη (22/01, 22:00) και η αποστολή της ομάδας αναχώρησε σήμερα (21/01) από την Αθήνα.
Στη Βουδαπέστη οι πράσινοι θα διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους κάνει να έχουν ένα καλύτερο πλάσαρισμά στη βαθμολογία. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ράφα Μπενίτεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τζούριτσιτς και Μλαντένοβιτς.
Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:
Λαφόν, Κότσαρης, Γείτονας, Καλάμπρια, Κάτρης, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Σάντσες, Ζαρουρί, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Κώτσιρας, Πελίστρι, Πάντοβιτς και Κυριακόπουλος.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Βόμβα« Γάτα: «Ο Παναθηναϊκός ζήτησε από Μπακασέτα να βρει ομάδα, ίσως γίνει το ίδιο και με τον Τσιριβέγια»
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα με τους τραυματίες πριν το Game 5
- Απίθανη ατάκα Αταμάν στον Χέιζ-Ντέιβις στα αποδυτήρια
- Καρφί για τη διαιτησία: Το story της συζύγου του Ναν μετά το Game 4
- Παναθηναϊκός: Ο πανηγυρισμός που σχολίασε ο Γιαννακόπουλος (pic)