«Ο Παναθηναϊκός θα κάνει πρόταση για Φρουκ - Το ποσό που ζήτησε η Ριέκα»
Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την αγορά και, σύμφωνα με την εκπομπή «11 αυτοί 11 εμείς», εξετάζεται επαφή με τη Ριέκα.
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «11 αυτοί 11 εμείς», μέσα στο επόμενο 48ωρο δεν αποκλείεται να υπάρξει κρούση του Παναθηναϊκού προς τη Ριέκα για τον Τόνι Φρουκ, σε μια υπόθεση που φέρεται να βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης.
Στην ίδια πληροφορία επισημάνθηκε ότι ο κροατικός σύλλογος κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή στα 8 εκατ. ευρώ, ποσό που λειτουργεί ως σημείο αναφοράς για το αν και πώς μπορεί να προχωρήσει οποιαδήποτε διαδικασία. Σε αυτή τη φάση, το ρεπορτάζ μιλά για πιθανή πρώτη επαφή και όχι για τελειωμένη υπόθεση.
Εφόσον υπάρξουν νεότερα στις επόμενες ώρες, θα φανεί αν ο Παναθηναϊκός θα πάει σε πιο συγκεκριμένες κινήσεις ή αν πρόκειται για σενάριο που απλώς “μετράει” την αγορά και τις απαιτήσεις της Ριέκα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Υποψήφιοι προπονητές για αντί-Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Στην έξοδο και ο Κορόνα, τι θα γίνει με Κοτσόλη
- Παναθηναϊκός: Οι αρμοδιότητες του Στέφανου Γιουρέλη, τι αναλαμβάνει
- Τρίτος τελικός, νίκη τίτλου - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός, το κάναλι (23/4)
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το μπάτζετ για τον επόμενο προπονητή