Αταμάν: Με ατάκες για Τολιόπουλο οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
Δείτε τι δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά το Παναθηναϊκός – Μπασκόνια:
«Μετά την ήττα κόντρα στη Μπάγερν και το πρώτο ημίχρονο στη Θεσσαλονίκη που είχαμε μια δύσκολη ατμόσφαιρα, καταφέραμε να φτιάξουμε το σύστημα, την τακτική μας. Είχαμε σταθεί στην άμυνα, κλείσαμε το ζωγραφιστό.
Στην επίθεση ο Σλούκας και ο Τολιόπουλος πάσαραν σωστά τη μπάλα. Ήταν σημαντικό ότι βρήκαμε ελεύθερα σουτ. Και ο Σαμοντούροβ συμμετείχε στη διαδικασία και σούταρε από μακριά. Στην ομάδα μας έχουμε εξαιρετικούς παίκτες με μεγάλη καριέρα.
Παίκτες, όπως ο Τολιόπουλος και ο Σαμοντούροβ, που παίζουν στην ελληνική λίγκα πρέπει να δείξουν ότι είναι έτοιμοι και στην Ευρωλίγκα. Το έδειξαν σήμερα και μπορούμε να τους υπολογίζουμε και στην Ευρωλίγκα.
Πρέπει να παίζουμε με 9-10 παίκτες σε κάθε παιχνίδι και να τους αλλάζουμε. Δεν είναι εύκολο να παίζει κανείς για 25′. Η σημερινή τακτική ήταν πετυχημένη και μας βοήθησε.»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα χρήματα που βρέθηκαν ψηλά στην ντουλάπα ποιανού είναι;»
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός σήμερα (24/10) στο μπάσκετ – Το κανάλι με Καρδίτσα
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Μαυροπάνο – Τι ζητά η Γουέστ Χαμ
- Διαμαρτυρίες Μπαρτζώκα μετά τη Φενέρ - Χειροκρότησε τους... διαιτητές! (vid)
- Ξέσπασμα Μπόγρη για το σκάνδαλο: «Νόμιζαν ότι είναι άτρωτοι – Δεν πήγαν να θάψουν τα λεφτά σε ένα χωράφι!» (vid)