Το τακτικό λάθος ήταν ο Βιλένα

Παναθηναϊκός: Δεν γίνεται να «πέταξε» 10 εκατ. ευρώ για τον Βιλένα!

Ο Παναθηναϊκός έκανε την προσπάθειά του το Σάββατο στο β΄ μέρος, αλλά ήταν άστοχος και άτυχος με τα δύο δοκάρια, την αντίδραση πάνω στη γραμμή στο πλασέ του Σποράρ και τα σουτ που έφυγαν λίγο άουτ από τα δοκάρια της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου.

Το άσχημο ήταν πως στο πρώτο μέρος δεν είχε καθόλου ρυθμό, δεν πήρε το μομέντουμ στα χέρια του για να βάλει “φωτιά” στη Λεωφόρο.

Στην επανάληψη δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε την έξοδο του Καρλίτος που φέτος κάνει απίθανη σεζόν.

Στην πραγματικότητα, το μεγάλο τακτικό λάθος του Τερίμ ήταν ότι έβαλε στο ματς τον Βιλένα που δίπλα στον Πέρεθ δεν πρέπει να παίζει ΠΟΤΕ.

Σταθερά ΦΡΙΚΤΟΣ όποτε παίζει φέτος ο Ολλανδός, δύο κλικ πίσω σε ταχύτητα, καθόλου δεν θυμίζει τον παίκτη που ήταν στον προθάλαμο της εθνικής του, ο άνθρωπος έρχεται με μεγάλη δυσκολία σε επαφή με την μπάλα και με αυτόν στο τερέν δεν υπάρχουν κλεψίματα, δημιουργία, σουτ!

Το Σάββατο είχαν μεγάλη απόσταση οι δύο κεντρικοί χαφ με τα δύο στόπερ και ανάμεσα τους ήταν εύκολο για τον Καρλίτος, τον Τόσιτς ή τον Τσιλούλη να παίρνουν τους διαδρόμους στις κόντρες και ο γηπεδούχος να νιώθει ότι παραμονεύει η ζημιά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News